Bestill bord:

413 99 737

booking@mabraa.no

Man - fre fra kl. 15:30
Lørdag fra kl. 17:00

Trondhjemsveien 5,
2821 Gjøvik, Norway

© 2019 av Frostrøyk

MENY

- opplev lokalmaten

 

3-RETTERS JULEMENY

3 retter: 575 ,- 
1.RAKFISK

Fra Noraker gård i Valdres. Serveres med skivet rødløk, Rørosrømme, vaktelegg fra Annexstad gård, småpoteter, dillblad, Gjøviklefse og pisket smør.

Allergener: 1, 3 , 5 , 6

2.JULETALLERKEN       

Økologisk ribbe, medisterkake og medisterpølse fra Almsætra på Skreia, rødkål, tyttebærsyltetøy, dampede mandelpoteter fra Sve gård i Vågå, julesaus.

Allergener: 3

3.RISKREM   

med kirsebærsaus.

Allergener: 3

À la carte

FORRETTER
RAKFISK          135,-

Rødløk, Rørosrømme, vaktelegg, småpotet, dill, Gjøviklefse og pisket smør

Allergener: 1 , 3 , 5 , 6

GRAVET HJORT          155,-

Rørosrømme smaksatt blåbær, syltet rødbetblad, tyttebærgele og jordskokkchips

Allergener: 3

KREMET BLÅSKJELLSUPPE         145,-

med grillet hummerhale, revet grønt eple og korianderolje

Allergener: 3 , 4 , 5

DESSERT

SJOKOLADEFONDANT        125,-

med karamellisert popcorn og kokossorbet.

Allergener: 1 , 6

KARAMELLPUDDING      115,-

med sitronkrem, vaniljerømme og karamellflarn.

Allergener: 3 , 6

RISKREM     115,-

med kirsebærsaus.

Allergener: 3

HOVEDRETTER
JULETALLERKEN         365,-

Økologisk ribbe, medisterkake og medisterpølse fra Almsætra på Skreia, rødkål, tyttebærsyltetøy, dampede mandelpoteter fra Sve gård i Vågå, julesaus.

Allergener: 3

PINNEKJØTT**        385,-

serveres med kålrotstappe, vossakorv, dampede mandelpoteter fra Sve gård i Vågå og sjysaus.

Allergener: 3

LUTEFISK**       425,-

serveres med ertestuing, bacon, grov sennep, dampede mandelpoteter fra Sve gård i Vågå, Gjøviklefser, revet brunost og baconfett. (serveres i to omganger)

Allergener: 1, 3 , 5

SMØRSTEKT KVEITE      355,-

med blomkålpuré, grillet babyfennikel, syltet blomkål, Beurre Blanc-saus med lakserogn, gressløk og dillolje.

Allergener: 3 , 5

OKSE INDREFILET      375,-

med rotgrønnsakspuré, blanchert gulrot og rosettkål, confitert timian, minipurre fra vang gård og Grand veneur-saus.

Allergener: 3 , 20

**Pinnekjøtt og lutefisk serveres torsdag til lørdag, 

det er ønskelig at dette forhåndsbestilles

 

ALLERGENER

1–Gluten 2–Hvetegluten 3–Melk 4–Skalldyr

5–Fisk 6-Egg 7–Bløtdyr 8–Selleri 9–Sennep 

10–pistasjnøtter 11-valnøtter 12–Soya 

13-Sesam 14-Mandler 15-cashewnøtter 

16-pekannøtter 17-hasselnøtter 18-Sulfitt 

19-Hvitløk 20-Løk